feed back

Hier kunt u uw commentaar & feed back toevoegen.

Naam
Email
Titel / onderwerp
Waardering
Uw feed back

Leuke en goed verzorgde reis!

★★★★☆
4 5 1
Allereerst wil ik zeggen dat wij een zeer leuke en goed verzorgde reis via jullie hebben gehad. Wij hebben de Huttentocht in Ertsgebergte gedaan. Toch enige feedback van ons ter verbetering van jullie aanbod. De accommodaties waren prima (vooral Horni Blat het hotel net buiten het dorp. Wij begrepen dat dit niet jullie gebruikelijke stek is, maar het was uitstekend). De lunches die we mee kregen ook uitzonderlijk goed (vooral Horni Blat). Bewegwijzering was 1e dag erg lastig, na Ryzovna was er geen aanduiding en hadden wij per toeval het pad gevonden. Misschien iets duidelijker in beschrijving zetten "houdt vanaf hier het kanaaltje links van je". Aantal loopuren viel ook wel tegen. Wij hebben vooral de 2e dag een mooie, maar pittige wandeling gehad(dan hebben we nog niet eens de extra lus 's ochtends gedaan). Volgens ons was dit meer dan een 'makkelijke wandeling' met zeer veel stijging en afdalen (laatste klim naar berghotel was pittig! Daar gaat trouwens ook een kabelbaan :-)). De 3e dag was wel weer te doen, alhoewel wij ook de laatste lus afgesneden hebben. Misschien iets meer aangeven de ingeschatte duur van de wandeling. Wij waren in ieder geval iedere dag er goed zoet mee. Desondanks hebben we ons prima vermaakt en genoten van de schitterende natuur. Dat moet ook gezegd. Kortom voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

Prachtig mooi gebied!

★★★★★
5 5 1
"Het zijn prachtige gebieden, Boheems Zwitserland is echt waanzinnig mooi. Cesky Raj is ook erg mooi, alleen was de route daar wel meer over de verharde weg, de stukken die wel door de bossen gingen waren daarentegen echt supersprookjesachtig en het kasteel was echt het klapstuk, zeker ook voor de kinderen. We hebben onze vermoeide spieren er flink laten verwennen, want we hebben zo’n 50 km gelopen en dan nog geklommen en wat gestept :-).

Tevreden

★★★☆☆
3 5 1
"Fietsroutes zeer interessant, moeilijkheidsgraad iets duidelijker weergeven in brochure. Verblijf hotel Srni, 4 ipv 3 sterren verblijf zou beter zijn. Eetzaal en eten waren onder verwachting. Liever wat meer betalen. Voor de rest zeer tevreden, ook over de communicatie. Wie weet volgend jaar terug naar een ander deel van Tsjechië"

Fantastisch mooi gebied!

★★★★★
5 5 1
Het zijn prachtige gebieden, Boheems Zwitserland is echt waanzinnig mooi. Cesky Raj is ook erg mooi, alleen was de route daar wel meer over de verharde weg, de stukken die wel door de bossen gingen waren daarentegen echt supersprookjesachtig en het kasteel was echt het klapstuk, zeker ook voor de kinderen. We hebben onze vermoeide spieren er flink laten verwennen, want we hebben zo’n 50 km gelopen en dan nog geklommen en wat gestept :-).

Hele geslaagde vakantie

★★★★★
5 5 1
"Het gedeelde huisje dat we huurden was schoon en netjes. 2 mooie badkamers. Helaas misten we bergruimte voor onze kleding in de slaapkamers. Wat kledingkasten zou een oplossing zijn. Ook was het meubilair niet voldoende voor het aantal personen. Wij waren met 8 personen en er waren maar 4 eetkamerstoelen. We hebben toen 2 stoelen van de kamers gehaald en 2 stoelen uit de woonkamer die eigenlijk te laag waren om mee aan de eettafel te zitten. De keuken was wat sumier ingericht, geen magnetron, geen vaatwasser, maar daar is mee te leven. Wat wel heel jammer was is dat er geen wasmachine aanwezig is. De benedenburen van het huisje hadden er wel een (en ook een veel uitgebreidere keuken). Het zou in dit geval een oplossing zijn om de wasmachine ergens neer te zetten, (in een speciaal washok of zo, hier is best ruimte voor) waar iedereen er gebruik van kan maken. Ook is het beter dit wat duidelijker op de website aan te geven. Verder heel erg genoten van de omgeving, het dorp enz. De supermarkt was lekker dichtbij, zodat we elke ochtend lekker vers brood e.d. konden halen. Ook het station was heel dichtbij. We hebben dan ook veel gebruik gemaakt van de trein. In het huisje zelf heb je trouwens totaal geen last van de trein die langskomt. Over de organisatie kan ik alleen maar positief zijn, ze hebben een goede tolk/begeleider daar in Tsjechië. Helaas werd onze auto op een nacht gestolen en door de inzet van de tolk, de politie van Tsjechië en het autoverhuurbedrijf was deze de volgende dag al weer terug. Ook de begeleiding van de activiteiten was zeer goed. Hele vriendelijke en verantwoordelijke mensen met veel geduld die echt hun best deden om het je naar je zin te maken. In het huisje zelf is trouwens ook een overvloed aan folders e.d. aanwezig met wat er allemaal te zien en te doen is in de omgeving. Wij vonden het een hele geslaagde vakantie en komen zeker een keer terug in Tsjechië."

mooie wandeling

★★★☆☆
3 5 1
Mooie wandeling via twee "berghutten". Tweede dag volgens omschrijving zonder veel klimmen en dalen, dit klopt echter niet omdat er veel hoogte verschil te overbruggen was. Tweede dag ook extra zwaar, omdat er veel over keien (die niet altijd even recht liggen) gelopen moet worden. Goed om dit te vermelden bij de informatie over deze 3 daagse berghuttentocht. We hebben erg genoten van de wandeling, de natuur en de vriendelijke mensen in de "hutten" .

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
"Het Boheems Paradijs doet haar naam eer aan. Een schitterend en afwisselend wandelgebied, prachtige natuur en heerlijke rustige hotels met vriendelijke mensen. De honden waren overal welkom en kreen bij aankomst zonder vragen meteen en bak water. Bij een paar hotels (Jicin en Kafka echt fantastisch gegeten met erg goed wijn erbij). De kasteelovernachingen in de oude gaanderij waren heerlijk, echt terug in de tijd. We hebben daar bij hotel Sleck gegeten, een aanrader voor culinaire genieters. Voortreffelijk. De omgeving tussen de grote stenen en meertjes is ook adembenemend. Ik heb de reis bij verschillende vrienden aangeraden. De wandeltocht is heel goed te doen, ook als het weer een dag wat minder is. De paden zijn goed begaanbar en weinig (of slechts korte stukjes) klimmen. De honden konden vrijwel overal loslopen en we lijnden ze aan als we mensen tegenkwamen. De honden hebben de route minstens 2x afgerend door het heen en weer rennen en zijn in topconditie. Beide tochten zijn fantastisch om te lopen. Jullie hebben prima wandelroutes en slaaplocaties gevonden. Heel afwisselend en leuk om te beleven. Het gegeven dat je makkelijk een extra rustdag kunt plannen en zo de omgeving te verkennen, is prettig. Wij zijn erg enthousiast, maken reclame voor jullie en gaan zeker meer met jullie op pad. mvg Djonina Wiebenga en Jurriaan Brink"

Voor herhaling vatbaar

★★★★☆
4 5 1
"Mooie wandelreis! De moeite waard! Hotels waren erg wisselend van luxe, maar prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zelfs de hotelkamer in het kasteel, met douche en toilet op de gang, was schoon en netjes. We voelden ons net op schoolkamp daar! Hartstikke leuk! Over het eten hadden we ook niet te klagen! Wat misschien voor volgende klanten wel goed is om te weten: Je krijgt soms een voucher voor het diner van 200 kronen per persoon en dan moet je a la carte eten. Daar kun je over het algemeen niet volledig warm van eten (voor/hoofd en nagerecht). Ik weet dat dat in Tsjechië vaker gebeurd. ebben we eerder meegemaakt. Mensen moeten dit eigenlijk wel van te voren weten, want in de meeste landen is vol of half pension met een volledig diner. Wel wat de pot schaft. En je hoeft er niets aan bij te betalen. Lunches die je mee kreeg waren zeer goed en voldoende met brood, beleg, fruit, drinken en nog iets te snoepen! Al met al is deze reis een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar in weer een ander deel van Tsjechië!"

Prima

★★★★☆
4 5 1
"Hotels prima, niets op aan te merken. De routeomschrijvingen van de wandelingen zijn helder en duidelijk, maar de vermelde afstanden kloppen niet. In een aantal gevallen was de afstand langer dan omschreven en dit kan voor niet geoefende wandelaars vervelend zijn. Verder prima."

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
Hallo! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben erg enthousiast over deze reis en wandeltocht in de Hoge Tatra. Het was prettig dat er ruimte was om van de oorspronkelijke route iets af te wijken en dat de gids ook nog andere bergtoppen met mij beklom. Dat de "groep" alleen uit mij en de gids bestond, was in eerste instantie een beetje vreemd maar ik vond het niet vervelend. Integendeel - uiteindelijk vond ik het juist heel prettig. Ik heb erg gewaardeerd dat Adam zoveel rust uitstraalt. Ik geloof ik heb heel veel geluk gehad met Adam als gids! Het was echt een prachtige reis en ik ben al bezig om plannen voor volgend jaar te maken. Bedankt!

Onontdekt, prachtig!

★★★★★
5 5 1
"We werden hartelijk ontvangen door de receptioniste van het Eden hotel in Spindeleruv Mlyn. Een mooi begin van onze tocht! De berghuttentocht was erg gevarieerd, goed aangegeven en met genoeg cateringmogelijkheden (ook erg plezierig bij een regenbui overdag). De accomodaties waren erg wisselend, ook wat het eten betreft: van zeer eenvoudig (Polen) tot goed, m.n. Dvoracky en Lucni Bouda. Een evt verlengingstrip naar Adrspach en Teplice bevelen wij van harte aan: erg bijzonder!"

Mooie tocht

★★★★★
5 5 1
De tocht was heel mooi en goed te doen voor onze kinderen (8-11-12 jaar). De berghutten waren stuk voor stuk schitterend gelegen, vaak was er ook een speeltuintje voor de kinderen. De ontvangst overal was heel goed,ook het eten en de lunchpakketten die we kregen waren prima in orde, de ene dag al wat meer of minder dan de andere dag.

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
Hallo! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben erg enthousiast over deze reis en wandeltocht in de Hoge Tatra. Het was prettig dat er ruimte was om van de oorspronkelijke route iets af te wijken en dat de gids ook nog andere bergtoppen met mij beklom. Dat de "groep" alleen uit mij en de gids bestond, was in eerste instantie een beetje vreemd maar ik vond het niet vervelend. Integendeel - uiteindelijk vond ik het juist heel prettig. Ik heb erg gewaardeerd dat Adam zoveel rust uitstraalt. Ik geloof ik heb heel veel geluk gehad met Adam als gids! Het was echt een prachtige reis en ik ben al bezig om plannen voor volgend jaar te maken. Bedankt!

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
Hallo! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben erg enthousiast over deze reis en wandeltocht in de Hoge Tatra. Het was prettig dat er ruimte was om van de oorspronkelijke route iets af te wijken en dat de gids ook nog andere bergtoppen met mij beklom. Dat de "groep" alleen uit mij en de gids bestond, was in eerste instantie een beetje vreemd maar ik vond het niet vervelend. Integendeel - uiteindelijk vond ik het juist heel prettig. Ik heb erg gewaardeerd dat Adam zoveel rust uitstraalt. Ik geloof ik heb heel veel geluk gehad met Adam als gids! Het was echt een prachtige reis en ik ben al bezig om plannen voor volgend jaar te maken. Bedankt!

Erg enthousiast!

★★★★★
5 5 1
Hallo! Ik moet eerlijk zeggen, ik ben erg enthousiast over deze reis en wandeltocht in de Hoge Tatra. Het was prettig dat er ruimte was om van de oorspronkelijke route iets af te wijken en dat de gids ook nog andere bergtoppen met mij beklom. Dat de "groep" alleen uit mij en de gids bestond, was in eerste instantie een beetje vreemd maar ik vond het niet vervelend. Integendeel - uiteindelijk vond ik het juist heel prettig. Ik heb erg gewaardeerd dat Adam zoveel rust uitstraalt. Ik geloof ik heb heel veel geluk gehad met Adam als gids! Het was echt een prachtige reis en ik ben al bezig om plannen voor volgend jaar te maken. Bedankt!

Nieuwe tour

★★★★★
5 5 1
Wij hebben nog geen feed back mogen ontvangen op deze nieuwe tour. De eerste die feed back geeft zullen we belonen met een kortingsvoucher ter waarde van €20,-.
Of deel uw feed back via Facebook ...

Geef feed back via onze Facebook pagina

Klantwaardering in cijfers

Hieronder een overzicht van hoe onze klanten ons beoordelen. Stand december 2016. Het overzicht is gebaseerd op 300 reacties van de afgelopen jaren.

Analyse klantenreacties Team Actief in Tsjechië.