Nieuws

Fiets en wandelbeurs 2018 – de leukste beurs voor je actieve vakantie.

woensdag 29 november

Fiets en wandelbeurs 2018 – De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontmoet ons op vrijdag 2 maart, zaterdag 3 maart en zondag 4 maart 2018 – Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie over de beurs in Utrecht:

Lees verder

Affiliate partner

vrijdag 20 januari

Word affiliate partner van ons Een eerste stap die u kunt zetten is aanmelden bij de TourCMS marketplace. Hiermee krijgt u toegang tot vele duizenden tours en activiteiten over de hele wereld, waaronder ons gehele

Lees verder

Samenwerken met ons

vrijdag 20 januari

Samenwerken met ons Wij staan open voor samenwerking. Wij nodigen u van harte uit om met ons samen te werken! Heeft u een vakantiewoning of hotel in Tsjechië en/of wilt u een van onze wandelarrangementen

Lees verder

Ontmoet ons op de Fiets- en wandelbeurs in Utrecht en Gent

donderdag 22 december

 De leukste beurs voor je actieve vakantie. Ontmoet ons op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017 – Jaarbeurs Utrecht. Meer informatie over de beurs in Utrecht: http://www.fietsenwandelbeurs.nl/index.php/nl/ Meer informatie over de beurs in Gent:

Lees verder

Nieuwe site met wandelreizen Tsjechie

dinsdag 29 november

Deze week is onze nieuwe site met wandelreizen in Tsjechië live gegaan. Er moet nog veel gebeuren maar een eerste start is er. In de loop van de komende weken komen al onze wandelreizen online.

Lees verder